Live uitzending Verhalen Halen op Visual FM

Vanavond om 20:00 uur wordt het evenement Verhalen Halen live uitgezonden op VisualFM. 10 Langedijker schrijvers vertellen een verhaal rondom thema Vuur. Tussendoor prachtige muziek van de jongeren van Popschool Your Song! De uitzending duurt ongeveer tot 22:15 uur!

Verhalen Halen Editie 2022

Visual FM zendt live de 41e Langedijker Beddenrace uit

Vandaag om 19:00 uur start de 41e editie van de beddenrace van Langedijk. Na 2 jaar te hebben overgeslaan vanwege corona is eindelijk het evenement weer terug.
Voor de mensen die niet zelf kunnen gaan kijken biedt VisualFM in ieder geval de mogelijkheid om de beddenrace te beluisteren. Presentatie: Ron Overtoom en Marieke Neesen.

Hier door vervallen of gedeeltelijk een paar radio programma’s waar onder The Basement, Dirksjo en de 90s Forever Mix.

41e Langedijker Beddenrace 2022

Elvis special op Visual FM

Op maandag 20 juni om 18:00 uur een Elvis muziekprogramma gepresenteerd door Azing Moltmaker met ondersteuning van Julie Moltmaker van het Elvis-, Beatles- en Zeezendermuseum. Techniek en ondersteuning: Marieke Neesen.
Herhaling vrijdag 24 juni 21:00 uur.
Dit programma is de inleiding op de live uitzending vanaf lokatie op zaterdag 25 juni van 13:00-15:00 uur. Vanuit het Elvismuseum in Alkmaar doet Marieke verslag van de speciale Elvisdag, Ron Overtoom doet de techniek en presentatie vanuit de studio.

Azing Moltmaker – Elvis Special

Terug van weg geweest het radio programma de Flitsende 50

Terug van weg geweest is het radio programma de Flitsende 50 waar u zelf invloed op heeft door te stemmen op jouw top 5 favorieten muziek tracks.
Presentatie/Techniek in handen van Rob de Vaan.
Uitzending elke vrijdag middag van 15.00 t/m 18.00 uur met de herhaling op woensdag avond van 21.00 t/m 00.00 uur.

Flitsende 50

Nieuwe afleveringen van de Dirksjo

Op zaterdag 23 april 19.00 uur volgt er weer een nieuwe reeks afleveringen van het radioprogramma ‘Dirksjo’ van Dirk de Vor. In de ‘Dirksjo’ lekkere rockmuziek en ballads vanaf 1950 tot en met nu. Dirk de Vor is al jaren muzikant bij de band ’The Fourbute’ en presenteert daardoor de ‘Dirksjo’ op eigen muzikale wijze.

De radio opname studio van Dirk de Vor.

Première van de nieuwe single van the Fourbute

Vrijdag 11 februari a.s. gaat de nieuwe single van The Fourbute in première! Om dit feit te vieren belt Ron Overtoom in zijn show “Ron Draait Ze Weer” met één van de leden van The Fourbute, namelijk Daniel Boyd. De song wordt, zoals gebruikelijk, uitgevoerd door Daniel samen met zijn muzikale collega Dirk de Vor. Daniel is de componist van de nieuwe single en zal dan wat meer over de song vertellen en, waar the Fourbute zoal mee bezig is. Dus vrijdag aanstaande, tussen 20 en 21 uur ’s avonds, een interview met Daniel Boyd van the Fourbute.!
Mis het niet!!

Non-stop muziek tussen 27 t/m 31 december vervangen door de live uitzendingen van Serieus Langedijk

Visual FM – Serious Internet Radio zend tussen 27 t/m 31 december geen non-stop muziek formats uit gezonden maar worden vervangen door de live uitzendingen van Serieus Langedijk die een week opgesloten zitten in het glazen huis in het Café De Schelvis te Zuid-Sharwoude en mannen Didier Ruijters en Stef Callenbach en Thomas Lute 24 uur live radio moeten verzorgen en geld gaan inzamelen voor het goede doel Stichting Help-Elkander.

 

Serieus Langedijk