Over Visual FM - Serious Internet Radio

Het ontstaan van:

Op maandag 19 februari 2020 is Visual FM – Serious Internet Radio officieel een internet radiostation geworden, Die uitzendingen verzorgd van uit Langedijk (zins 2022 gemeente Dijk en Waard) en dat alle verplichte kosten zoals Buma Stemra & Sena betaald met een wereldwijd uitzendgebied via internet.

Uitleg over het menu van de website:

Kijk op de “Links" om links zonder logo te bezoeken of de links met logo klik dan op “Links met logo" om de pagina met links plus logo te bekijken via welke internet radio netwerken Visual FM – Serious Internet Radio nog meer te ontvangen is en ook nog links naar artiesten en nog veel meer.

Tevens kan u ook zien welke tracks er draaien klik dan op “Nu op Visual FM Serious Internet Radio". onder kopje RadioDJ.
Bent u benieuwd naar de week radio programmering klik dan op “Programmering" en dan op “Wekelijks" en voor de feestdagen radio programmering klik dan op “Programmering" en dan “feestdagen" en Verzoekjes aanvragen kan ook als u op “Verzoekje aanvragen" in het tapje RadioDJ klikt.

Extra informatie:

De radio programma’s worden voor namelijk in de Nederlandse taal uitgezonden. En er is zelfs één radio programma die in de Engels taal wordt uitgezonden.

Ik krijg vaak de vraag kan ik bij je in je radio studio een live programma maken, het antwoord op deze vraag is nee.
Ook kreeg ik de vraag of ik de nieuwe lokale omroep van Dijk En Waard ga worden, het antwoord op deze vraag is ook nee.

Visual FM is een uit de hand gelopen hobby en valt onder PDøROK Multimedia dat gratis diensten aanbied op het internet.
Wie is de man achter Visual FM dat is Ron Overtoom (lees hier onder mijn biografie)

Ik probeer voor elk wat wils op Visual FM – Serious Internet Radio in petto te hebben.

Het oude Visual FM – Serious Internet Radio Logo waar mee het allemaal begon

Biografie Ron Overtoom

Ron Overtoom is de oprichter en eigenaar van Visual FM – Serious Internet Radio. Hij is geboren in Oudkarspel en woont daar nog steeds. Zijn radiocarrière begon in de jaren ’80 als ether radiopiraat onder de naam Radio Ultra. Eind jaren ’80 was hij een aantal jaren technicus bij lokale omroep ‘De Heraut’. In de jaren ’90 is hij ook nog actief geweest als etherpiraat op de FM-band en toen is ook de naam Visual FM ontstaan. Vanaf 2006 tot 2018 was Ron actief bij lokale omroep ‘Compleet FM’ (t/m 2020) Daarna is Ron zijn internetradiostation gaan uitbouwen met werkzaamheden aan zijn thuis woonkamer radiostudio die nu zo goed als af is (zie de laste twee foto’s)