Gewijzigde vrijdagavond 5 november op VisualFM Ron draait ze weer van 19.00-20.00 en daarna live het Lief Langedijk Concert

Op 5 november wordt voor de 9e keer het Lief Langedijk Concert gehouden. Deze keer wordt de avond per livestream uitgezonden omdat er maar een beperkt aantal mensen aanwezig kunnen zijn in de Allemanskerk.

Dit betekent ook dat radiointernetstation VisualFM de avond live kan uitzenden. Presentator Ron Overtoom zal de avond aan elkaar praten. Zijn programma ‘Ron draait ze weer’ is daarom maar 1 uur lang van 19.00-20.00 uur deze week.

 

Bij het Lief Langedijk Concert bestaat het eerste deel uit twee gezongen nummers van Helen Botman en Peter van Vleuten. En daarnaast o.a. video’s van het goede doel van de avond: St. Babyspullen en o.a. van de prijswinnaars van de Martin Neesen Prijs 2019 en 2020.

 

Dit jaar wordt voor de 6e keer de Martin Neesen Prijs uitgereikt.

De genomineerden voor de Martin Neesen Prijs 2021 zijn in willekeurige volgorde: St. Veldzorg Oosterdel, St. Serieus Langedijk, St. Je Mag Er Zijn Noord-Holland, Zorgtuinderij Oosterheem en KNV EHBO Langedijk.

De Martin Neesen Prijs bestaat uit een prachtige glazen bokaal (elk jaar opnieuw ontworpen en uitgevoerd door Marije Wolfswinkel van Lichtraamwerk) en een geldprijs van 10.000 euro. De geldprijs moet binnen een jaar worden besteed aan een project in Langedijk dat de Langedijker samenleving ook weer samenbindt.

Het 9e Lief Langedijk Concert heeft als thema: Walking on sunshine. De muzikanten zijn: Helen Botman, Peter van Vleuten, Evelyn Kallansee, Karl Adams en de Langedijker Giancarlo Romita.

Het goede doel van de avond is St. Babyspullen.

Kijk mee op 5 november vanaf 20.00 uur via:

 

https://youtu.be/klw2SaE_5bI

 

Of luister naar radiointernetstation VisualFM op www.visualfm.nl

 

Meer informatie op:

www.lieflangedijk.nl