Radioprogramma’s van Kick van de Vooren op Visual FM

Met ingang van week 34 zal Visual FM alle programma’s van de Hoorn woonachtige Kick van de Vooren gaan uitzenden.
Op de zondagmiddag vanaf 14u Vlaamse Hits van Toen, gevolgd door Vlaamse Hits, en op de donderdagavond vanaf 22u het bekroonde programma Country Kickin’.
Kick presenteert al bijna 40 jaar radio. Zijn laatste programma’s in de regio werden gemaakt en uitgezonden bij Heerhugowaard A Life, waar hij onder met Joost de Vries en Erik van Kruiselberge verantwoordelijk was voor Hollandse Hits A Life.
Daarnaast presenteerde hij (soms met Joost en Erik) verschillende festivals in Heerhugowaard, zoals artiestenparades op de ijsbaan, Artiesten Live (livestream tijdens Corona), de cd-presentatie van Joost de Vries’ album “Passie” en een benefiet voor Stichting De Opkikker.
Vlaamse Hits kent zijn oorsprong bij Heerhugowaard A Life, en na zijn vertrek wordt dit programma (net als zijn andere programma’s) op vele zenders in Nederland en België uitgezonden. Omdat dit programma gevuld is met alleen maar de nieuwe nummers uit België besloot hij eerder dit jaar ook Vlaamse Hits van Toen te gaan maken om zo ook de Nederlandse luisteraars kennis te laten maken met de Vlaamse muziekgeschiedenis.
Country Kickin’ maakt hij al sinds 2006, eerst bij Radio Hoorn, daarna bij Heerhugowaard A Life. In 2018 kreeg hij van de Dutch Country Music Association (DCMA) voor dit programma de onderscheiding als Radioprogramma van het jaar.
In alle programma’s zijn regelmatig interviews te horen met Nederlandse en Vlaamse artiesten.
Meer over Visual FM op www.visualfm.nl
Meer over Kick en zijn programma’s op www.k-rp.nl

Kick van de Vooren